Extra underbyxor Stero Enurex Funk Klingelhose

Fuktkänslig underbyxa till trådlöst larm Stero Enurex Funk Klingelhose
Artikelnr: A12024
340 SEK
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

EXTRA UNDERBYXA TILL TRÅDLÖST LARM STERO ENUREX FUNK KLINGELHOSE

Stero Funks trådlösa alarm är ett enkelt och användarvänligt, bekvämt larm med liten påverkan på sovkomforten under natten. Larmet består av 3 par underbyxor som vardera innehåller en fuktkänslig sensor som är kopplad till en sändare och en mottagare i form av en larmdosa. När sensorn i underbyxorna känner av tillräckligt med fukt skickar sändaren en trådlös signal till larmdosan som larmar och väcker barnet. 

2-3 par underbyxor ingår i standardpaketet och extra par går att köpa till här. Finns i storlekarna 104-116, 122-140, 146-164, 170-182. Ytterligare storlekar vid förfrågan.

DETALJER

  • Mjuka underbyxor i vit bomull
  • Använda underbyxor ska tvättas efter varje användning. Ta först bort sändaren, sedan kan byxorna läggas i blöt tillsammans med ett vanligt tvättmedel eller tvättas direkt i upp till 60°C maskintvätt. Underbyxorna ska inte torktumlas, men kan torkas på ett element.

Kunder som köpte denna köpte också

Boxershorts pojke

Vattentäta absorberande boxershorts trainer pants för pojke. Tvättbar i 100% bomull som andas. Inbyggd absorberande dyna som håller ca 250 ml vätska. Passar för dagtidsinkontinens och för barn som tränas att bli torra.

143 SEK

Nattbyxor

Vattentät absorberande tvättbar underbyxa/kalsong i 100% bomull med inre foder och separat inlägg för att hålla tätt hela natten. Tre inlägg/bindor ingår. För pojke och flicka.

164 SEK

Ekologisk frotté spjälsäng/barnvagn

Madrasskydd i mjuk, luftig organisk bomull som andas. 100% vattentätt och skön att sova på. Stlk 75x100 och 100x150 cm.

124 SEK