Extra underbyxor Rodger trådlöst larm - pojke

Fuktkänslig underbyxa till trådlöst larm Rodger. Pojkmodell.
Artikelnr: BRO02033-064
260 SEK

EXTRA UNDERBYXOR ALARM

Rodgers trådlösa larm är ett enkelt och bekvämt larm att bära, med liten påverkan på sovkomforten på natten. Larmet består av 2–3 par kalsonger som var och en innehåller en fuktkänslig sensor, som är ansluten till en sändare och en mottagare i form av en larmbox. När sensorn i kalsongerna känner av tillräckligt med fukt skickar sändaren en trådlös signal till larmboxen som låter och väcker barnet.

2–3 par fuktkänsliga underkläder ingår i paketet och extra kalsonger kan köpas här. Tillgängliga storlekar 116, 128, 140, 152, 164, 176, 188. Andra storlekar på begäran.

DETALJER

Mjuka kalsonger i bomull
De använda underkläderna måste tvättas efter varje användning. Ta först bort transmittern, sedan kan de använda underkläderna tvättas i maskin upp till 60 ° C. Rodgerunderkläderna ska inte tvättas manuellt. Kan torktumla

Kunder som köpte denna köpte också

Trådlöst enureslarm Rodger

Trådlöst enureslarm Rodger. Sängvätarlarm med fuktkänslig underbyxa kopplad till en trådlös sändare och en mottagande alarmdosa.

1039 SEK

Rodger extra larmsändare

1 x sändare

499 SEK

Pyjamasbyxor Pjama shorts

Mjuka och sköna vattentäta och mycket absorberande pyjamashorts som håller inne en stor mängd vätska utan att läcka. En diskret och enkel lösning.

516 SEK